Fatura Yönetim Sistemi

Fatura Yönetim Sistemi

1. Atama Havuzu

Atama Havuzu sekmesinde atanmayı bekleyen faturaları görebilirsiniz.



Satırda bulunan kırmızı renkli buton aracılığıyla faturayı görüntüleyebilirsiniz. Formu Görüntüle ile forma gidebilirsiniz.



2. Arama

Arama sekmesinden filtre vererek faturalar arasında arama yapabilirsiniz.



3. Raporlar

Raporlar sekmesinden otomatik olarak oluşturulmuş raporları görüntüleyebilirsiniz.




Otomatik Atama Kuralları

Otomatik Atama Kuralları butonuna basarak açılan sayfadan gelen faturalara kural oluşturarak otomatik olarak atanmasını sağlayabilirsiniz.

Açılan pencereden Yeni Kural Oluştur sekmesine geçerek kural oluşturabilirsiniz. Aşağıdaki şekilde gelen faturaları filtreleyebilirsiniz.



Filtreleme yaptıktan sonra faturaların kime yönlendirileceğini belirlemek için Yönlendirmeler bölümünde var olan alanlara ekleme yaparak (personel, grup, şirket, unvan vb.) atama sağlayabilirsiniz.

 
 



Alanları doldurduktan sonra Kural Oluştur butonu ile yapmış olduğunuz kuralı kaydedebilirsiniz. Oluşturduğunuz kuralları daha sonra Kurallar sekmesinde görebilirsiniz.
 

    • Related Articles

    • İçerik Yönetim Sistemi

      1. İçerik Yönetimi İlk açılan sayfada oluşturmuş olduğunuz içerikleri görebilir ve sağ üst tarafta bulunan buton ile yeni içerik ekleyebilirsiniz. Yeni İçerik butonuna bastıktan sonra açılan sayfada ilgili alanlar doldurulur ve kaydedilir. İçerik ...
    • Link Kısaltma Servisi

      Link Kısaltma Servisi Nedir? Link kısaltma servisleri SMS, e-posta, QR kod gibi farklı alanlarda paylaşılacak linklerin ölçümlenebilmesi, adresteki UTM gibi bilgilerin gizlenerek URL’in temiz görünmesi ve SMS benzeri kanallarda SMS maliyetini ...